❗️😯♿️Раді представити вам НОВИНКУ!😎Alber➡️

❗️😯♿️Раді представити вам НОВИНКУ!😎Alber➡️
❗️😯♿️Раді представити вам НОВИНКУ!😎Alber➡️

Alber

 

В залежності від своїх потреб, користувач може вибрати електричний пристрій, який буде збільшувати мобільність крісла колісного та допомогати долати великі відстані.

Кожен із продуктів Alber має свої певні призначення та особливості, а також свої переваги, які спрощують використання візка. До асортименту входять пристрої, розроблені як для активних користувачів, так і для користувачів, які віддають перевагу більш м'якому стилю їзди. Налаштування більшості пристроїв можна адаптувати для випадків, коли відсутня повна моторика зап'ястя або коли сили рук не вистачає для обертання коліс тривалий час.

➡️Ви можете обладнати крісло колісне пультом керування та акумулятором для перетворення його в електричне за допомогою E-FIX.

➡️Якщо немає бажання встановлювати на візок додаткове обладнання, спробуйте електропривід e-motion, який допомагатиме Вам з обертанням коліс.

➡️Якщо Вам потрібна швидкість та комфорт для подолання довгих дистанцій, зверніть увагу на доповнення Е-pilot.

➡️Для активних користувачів, які віддають перевагу агресивному стилю їзди, спеціально розроблений електричний привід Smoov, який має чудові показники швидкості та маневреності.

➡️Якщо на Вашому шляху щодня зустрічається велика кількість сходів, Вам допоможе Scalamobil – пристрій, який призначений для пересування крісла колісного сходами.

 

Електропристрої Alber компактні у складеному вигляді, їх можна перевозити у багажнику автомобіля. При відключенні Ви можете використовувати крісло колісне звичним чином, не вдаючись до електроприводу. Пристрої підходять для більшості моделей крісел колісних від різних виробників.