Чому важливо мати зручне крісло колісне?

Чому важливо мати зручне крісло колісне?
Чому важливо мати зручне крісло колісне?

Комфорт – звучить привабливо. Ми думаємо про комфорт як про бажаний, але необов'язковий елемент. Але коли питання стосується крісла колісного, комфорт просто необхідний. Зручне крісло дасть змогу бути активнішим і допоможе підтримувати тіло користувача в здоровому стані.

Один із головних критеріїв оцінки зручності крісла – розташування користувача в ньому. Важливим аспектом є правильність вимірювань антропометричних даних.

1. Ширина сидіння. Якщо його розмір занадто вузький, це може призвести до затиснення стегон до боків візка і травмування шкірного покриву користувача під час пересаджування, а в разі тривалого перебування в такому кріслі – високий ризик утворення пролежнів.

Якщо крісло колісне надто широке, спина користувача втрачає опору, що призводить до викривлення хребта і, відповідно, до неправильної постави. Незручна поза призводить до болів у спині, стиснення легенів і внутрішніх органів.

2. Глибина сидіння. Якщо сидіння коротке, коліна користувача звисатимуть з краю, без підтримки. Якщо занадто довге, то хребет не матиме опори. Правильно підібрана глибина крісла колісного підтримує коліна і спину, утримуючи тіло користувача в здоровій позі.

3. Підніжка. Біля ніг має бути підставка для максимально стабільного положення. Якщо ноги спадатимуть з опори, це може призвести до їхнього травмування об проїжджі предмети або колеса крісла колісного. Підніжка, у якої підібрано (виставлено) неправильну висоту, або змусить ноги звисати, або коліна гойдатимуться через підняте положення. Таке позиціювання ніг, в кінцевому підсумку, може призвести до захворювань суглобів.

За допомогою регулювань можна налаштувати параметри крісла для максимального комфорту, це вирішить питання втоми під час тривалого пересування, дасть змогу легше керувати кріслом колісним.

Правильне позиціювання користувача - запорука здоров'я на довгі роки! А зручність знаходження в кріслі колісному допоможе підтримувати активний спосіб життя.

ТОВ "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ" спеціалізується на наданні високих стандартів обслуговування користувачів.

Служба сервісу, що складається зі спеціалістів технічних та медичних спеціальностей, забезпечує індивідуальний підбір, налаштування та сервісне обслуговування крісел колісних.

Для удосконалення методик роботи наша команда професіоналів постійно проходить навчання та освоює сучасні методики підбору крісел колісних і систем позиціювання користувачів.