Допоміжні засоби для повсякденного життя

Допоміжні засоби для повсякденного життя
Допоміжні засоби для повсякденного життя

Раді представити продукцію торгової марки Garcia, яка розроблена як для осіб з інвалідністю, так і для людей, які мають ослаблений організм. Завдяки цим оптимізованим продуктам, людина, що має вади моторики чи обмежені рухи частин тіла, може зробити своє життя комфортнішим та зручнішим.

ЧАШКА З ВИРІЗОМ ДЛЯ НОСА

Це допоміжний засіб для пиття, який дозволяє пити без надмірних рухів шиєю, ідеально підходить для пиття сидячи або лежачи. Він має унікальну форму з переднім вирізом для носа. Можна нагрівати в мікрохвильовій печі та мити в посудомийній машині (температура до 70 ºC).м

МИСКА З ВИСОКИМ КРАЄМ

Діаметр: 150 мм, висота: 78 мм. Навмисно має піднятий край, щоб тим, хто використовує лише одну руку під час їжі, було зручно. Високий виступ на одній стороні миски дозволяє користувачеві легко штовхати їжу на вилку чи ложку без можливого проливання. Миска має спеціальну основу, що дозволяє надійно фіксувати її на більшості гладких поверхонь, що запобігає проливанню, коли користувачі мають тремор рук. Можна нагрівати в мікрохвильовій печі та мити в посудомийній машині (температура до 70 ºC).

ЕРГОНОМІЧНИЙ НІЖ ДЛЯ НАРІЗКИ

Довжина леза: 196 мм. Значно спростить процедуру нарізання харчових продуктів тим, в кого порушені функції моторики кистей або пальців. Можна нагрівати в мікрохвильовій печі та мити в посудомийній машині (температура до 70 ºC).

ГРЕБІНЕЦЬ З ДОВГОЮ РУЧКОЮ

Довжина: 380 мм. У випадку обмежених рухів верхніх кінцівок цей виріб значно спростить процедуру розчісування, оскільки при його використанні не потрібно тримати руки близько до голови.

ЩІТКА ДЛЯ НІГ

У випадках коли людині важко нахилятись або немає можливості дотягнутися до стоп, на допомогу приходить щітка для ніг. Щіткою можна користуватися для миття ніг, а губка, що кріпиться на кінці, спрощує миття стоп в областях між пальцями. Має в комплекті дві замінні губки.