Vicair 4 - єдина подушка з можливістю прання, дезинфекції та пожиттєва гарантія

Vicair 4 - єдина подушка з можливістю прання, дезинфекції та пожиттєва гарантія
Vicair 4 - єдина подушка з можливістю прання, дезинфекції та пожиттєва гарантія

Часто при використанні крісла колісного користувачі не приділяють значної уваги підбору потрібної протипролежневої подушки. Хтось їздить на тій, яка є в наявності, хтось купує найдорожчу, а дехто взагалі не користується нею. Протипролежнева подушка є важливим елементом позиціонування користувача у кріслі колісному, що також значно зменшує ризик виникнення пролежнів та сприяє їх лікуванню.

Vicair 4 відноситься до типу протипролежневих подушок з повітряним наповнювачем. Але особливість подушки Vicair 4 в тому, що її не потрібно накачувати насосом або іншим аналогічним засобом. Подушка поділена на чотири рівних відділення, які заповнені невеликими повітряними камерами SmartCells, що мають форму тетраедра.

Vicair 4 можна прати у пральній машині при температурі 60 °С. Протягом двох годин прання подушка повністю дезінфікується, що значно підвищує комфорт та гігієну користувача.

Протипролежневу подушку Vicair 4 можна використовувати можна використовувати індивідуально при лікуванні та профілактиці пролежнів I-IV рівня, а також в стаціонарах, де ця подушка буде актуальна завдяки можливості простого та швидкого прання. Кожен розмір має на чохлі відмітку різного кольору, що значно спрощує пошук потрібної подушки у медичних та реабілітаційних закладах. Може комплектуватися повітропроникним чохлом Comfair або вологостійким чохлом Incotec на вибір.

Vicair - єдині подушки з можливістю прання, дезінфекції та пожиттєвою гарантією.