Догляд за кріслом колісним

Догляд за кріслом колісним
Догляд за кріслом колісним

Зовнішній вигляд та належний стан всіх комплектуючих крісла колісного не менш важливий ніж його функціональні властивості, адже від того як кожна деталь виконує свою функцію залежить мобільність та комфорт користувача.

Саме тому особливо важливо стежити за станом комплектуючих, а при їх зношенні вчасно замінювати на нові.

Найбільш часто з ладу виходять підшипники передніх коліс та кріплень вилок передніх коліс. Ці елементи приймають на себе найбільше навантаження під час подолання перешкод та руху по нерівній поверхні. Їх своєчасна заміна підтримає ходові якості Вашого крісла колісного та маневреність при поворотах.

Також особливо важливо стежити за стиранням покришок задніх коліс та станом камер. В першу чергу ці комплектуючі впливають на безпеку переміщення. У випадку стертого протектору крісло колісне не буде мати міцного зчеплення з поверхнею, що може призвести до невимушеного ковзання на похилих площинах, а стара камера, що невчасно лопне, створить Вам непотрібні незручності з негайним пошуком сервісного центру.

Окрім своєчасної заміни комплектуючих, що вказані вище, ми також радимо звертати увагу на те, в якому стані знаходиться обшивка спинки та сидіння, бо саме ці елементи відповідають за правильну та комфортну посадку. Слідкуйте за тим, щоб не було надмірного провисання сидіння, а спинка залишалася пружною з метою запобігання тиску ручок на шкіру спини. 

Нагадуємо, що ТОВ «Ваше Здоров’я Трейдинг» здійснює післягарантійний ремонт крісел колісних. Для цього потрібно:

  • Звернутись в орган соціального захисту населення та написати заяву на проведення післягарантійного ремонту.
  • Зв’язатись з нами та написати заяву на наше підприємство на проведення післягарантійного ремонту.
  • Очікувати на дзвінок від технічного фахівця для узгодження всіх питань з огляду та проведення ремонту.