Підприємство ТОВ «ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ» може здійснювати ремонт та технічне обслуговування крісел колісних, підйомних пристроїв та ліжок. Наше підприємство гарантує індивідуальний підхід до кожного та якісний сервіс обслуговування протягом всього періоду експлуатації.

 

Досвід

Рівень професіоналізму співробітників підприємства підтверджується гідною оцінкою провідних європейських тренерів та фахівців з систем позиціонування користувача у колясці, про що говорять багаточисленні сертифікати тренінгових програм в Німеччині, Франції, Австрії та Угорщині.

Якість

Вся продукція виробляється на замовлення користувача на всіх фабриках Invacare France Operations, Invacare Deutschland GmbH, Invacare Portugal Lda. TOB «ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ» постійно має великий асортимент оригінальних запчастин на складських залишках, що дозволяє максимально оперативно та якісно проводити післягарантійний ремонт та технічне обслуговування ТЗР.

Сервіс

Клієнти нашої компанії можуть завжди розраховувати на відмінний сервіс та контроль якості зі сторони наших фахівців. Спеціалісти нашої професійної команди «ВАШЕ ЗДОРОВ'Я ТРЕЙДИНГ» здійснюють заміну або ремонт запчастин якісно та оперативно відповідно до високих сучасних стандартів.